fbpx

doTERRA Eteeriset Öljyt

Mitä ovat DoTerra eteeriset öljyt

Täällä voit tutustua doTerra -eteeristen öljyjen maailmaan ja siihen, miten ne auttavat terveyden ja hyvinvoinnin alueella. Ihmiskunta on käyttänyt näitä luonnon antimia erilaisten vaivojen hoitoon ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Moderni yhteiskunta unohti nämä hoitomuodot lyhyeksi aikaa, mutta nyt mielenkiinto eteerisiä öljyjä kohtaan on räjähtänyt eri puolilla maailmaa – myös länsimaissa.

doTERRA -öljyihin käytettävät kasvit kasvavat alkuperäisessä ilmastossa ja maaperässä eri puolilla maailmaa. Siksi öljytuotteet ovat juuri oikeanlaatuisia ja puhtaita, eli sopivia terapeuttiseen käyttöön. Terapeuttisen tason öljyt ovat paljon enemmän kuin vain hajusteita, itse asiassa nämä ”tuoksut” voivat olla avuksi hajuallergioista kärsiville!

doTERRAn eteeriset öljyt ovat puhtaita, luonnosta saatavia aromaattisia yhdisteitä, jotka tislataan eri kasveista. Niissä ei ole mitään keinotekoisia ainesosia, jotka saattaisivat laimentaa niiden vaikutusta. Niissä ei myöskään ole epäpuhtauksia, kuten torjunta-aineita tai kemikaaleja. Sen lisäksi että öljyjen puhtaus varmistetaan, on myös tärkeää että tuotteissa olevat aktiiviset ainesosat ovat juuri oikealla tasolla. Tämä takaa öljyjen turvallisen käytön ja toimivuuden. dōTERRAn CPTG-tason öljyt kuuluvat maailman turvallisimpiin ja tehokkaimpiin eteerisiin öljyihin.

doTERRA tuotteet tuovat jotain uutta luonnolliseen terveydenhoitoon – kyse on siis aromaterapiasta. Eteerisiä öljyjä käytetään monin eri tavoin edistämään mielen ja kehon hyvinvointia. Niitä voi käyttää yksittäisinä öljyinä tai öljysekoituksina, riippuen käyttäjän kokemuksesta ja halutusta terveysvaikutuksesta. Haluatko oppia käyttämään eteerisiä öljyjä?  Täältä meiltä sinä voit tilata käyttöösi. Mikäli sinulle tulee kysyttävää öljyistä, niin laita viestiä hanna@villivadelma.net

Millä tavoin doTERRA öljyjä voidaan käyttää?

Aromaattinen käyttö

Eteerisiä öljyjä voi höyrystää kodin tai työpaikan huoneissa erityisen diffuusiolaitteen eli diffuuserin avulla.

Käyttö iholla

Öljyjä on hyvä hieroa iholle mikä on tunnetusti todella tehokas keino saada niiden terveysvaikutus kehoon.

Sisäinen käyttö

Nykytutkimuksen mukaan monia eteerisiä öljyjä
voi nauttia myös sisäisesti veteen tai hunajaan sekoitettuna, tai kapselissa.

doterra

AromaTouch ​(Massage Blend) Hierontaa varten valmistettu sekoitus, joka sisältää kehoa rentouttavia öljyjä: Basilika, Greippi, Sypressi, Piparminttu, Meirami ja Laventeli.
Ei sisäiseen käyttöön.

doterra

Balance ​(Grounding Blend) Ihanan puinen tuoksu. Rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Sisältää: Kuusi, Kamferipuu, Frankinsensi, Pietaryrtti, Kamomillasaunio ja Osmanthus. Sopii hyvin stressin hoitoon tai ehkäisyyn. 

Breathe ​(Respiratory Blend) Tehokas öljysekoitus, joka on kehitetty hengitystievaivoihin. Sisältää: Laakerinlehti, Piparminttu, Eukalyptus, Teepuu, Sitruuna, Ravensara, Kardemumma ja Ravintsara. Ei sisäiseen käyttöön.

ClaryCalm ​(Blend for Women) Uniikki öljysekoitus, joka on kehitetty erityisesti naisille. Sisältää: Muskottisalviaa, Laventelia, Bergamottia, Roomankamomillaa, Ylang Ylangia, Seetriä, Pelargonia, Fenkolia, Palmarosaa, Porkkanansiemenöljyä ja Vitex-öljyä. Vaikutukseltaan viilentävä ja rauhoittava. ​Auttaa rauhoittamaan tunnekuohua.

HD Clear ​(Topical Blend) Ihonhoitoon sopiva sekoitus. Sisältää: Mustakuminaöljyä, Kamferia, Teepuuöljyä, Eukalyptusta, Pelargonia ja Litseaöljyä. Nämä öljyt tunnetaan niiden ihonhoito-ominaisuuksistaan.
Ne puhdistavat ihoa.
​Sopii aknen hoitoon.

ZenGest ​(Digestive Blend)Sisältää eteerisiä öljyjä, jotka ovat tunnettuja ruoansulatusta (ummetus, ripuli, pahoinvointi jne.) hoitavista vaikutuksista: Anis, Piparminttu, Inkivääri, Kumina, Korianteri, Rakuuna ja Fenkoli.

Deep Blue 5ml ​(Soothing Blend) Sopii hierontaan ja kipeytyneisiin lihaksiin. Vaikutukseltaan viilentävä, kipua ja tulehdustiloja lievittävä. Sisältää: Lamosalali, Kamferi, Piparminttu, Pietaryrtti, Saksankamomilla, Italianolkikukka ja Osmanthus. Ei sisäiseen käyttöön.

doterra

Immortelle ​(Anti-Aging Blend)
Tehokas eteeristen öljyjen sekoitus, joka auttaa ihoa säilymään sileänä, kuulaana ja nuorekkaana.
Sisältää: Frankinsensia, Santelipuuta, Laventelia, Mirhaa, Italianolkikukkaa ja Ruusua.
Sopii ryppyjen hoitoon ja vähentää ikääntymisen merkkejä iholla.

InTune ​(Focus Blend)
doTERRAn patentoima öljysekoitus, joka auttaa keskittymään ja selkeyttää mieltä.  Sisältää: Amyris, Patsuli, Frankinsensi, Limetti, Ylang Ylang, Havaijin Santelipuu ja Roomankamomilla.
Auttaa ylläpitämään keskittymiskykyä töissä tai opiskeluissa.

Elevation ​(Joyful Blend)
Mielialaa kohottava sekoitus. Sisältää: Tangeriini, Laventeli, Amyris, Muskottisalvia, Havaijin Santelipuu, Ylang Ylang, Kamferi, Osmathus, Sitruunamyrtti ja Sitruunamelissa.
Kohottaa mielialaa ja vaikuttaa elävöittävästi.
Auttaa luomaan positiivista ja energistä mielialaa.
Ei sisäiseen käyttöön.

On Guard ​(Protective Blend)
Hyväntuoksuinen, luonnollinen vaihtoehto immuunijärjestelmän vahvistukseen. Sisältää: Villiappelsiini, Mausteneilikka, Kaneli, Eukalyptus ja Rosmariini.
Vahvistaa immuniteettiä,
Auttaa kehoa saamaan enemmän antioksidantteja,
virkistää verenkiertoa.

doterra

PastTense ​(Tension Blend)
Erityisesti stressiin liittyvien tunteiden tasapainottamiseen ja mm. päänsäryn hoitoon luotu öljysekoitus. Sisältää: Lamosalalia, Laventelia, Piparminttua, Frankinsensia, Silantroa, Meiramia, Roomankamomillaa, Basilikaa ja Rosmariinia.
Tasapainottaa stressaavia tunteita.
Roll-on pullossa.

Purify ​(Cleansing Blend)
Öljysekoitus, joka puhdistaa ilmaa, mutta ilman myrkyllisiä lisäaineita (toksiineja).  Sisältää: Sitruuna, Siperiankuusi, Sitronella, Limetti, Teepuu ja Silantro.
Raikas tuoksu, joka poistaa ilmasta epämiellyttävät hajut sekä suojaa ilmassa olevilta epäpuhtauksilta. Ei sisäiseen käyttöön.

Serenity ​(Restful Blend) Rauhoittava sekoitus, joka saa aikaan rauhaisan hyvänolon tunteen. Sisältää: Laventelia, Seetriä, Kamferia, Ylang Ylangia, Meiramia, Roomankamomillaa, Vetiveriä, Vanilja-absoluuttia ja Havaijin Santelipuuta. Öljysekoituksen tuoksu rauhoittaa ja auttaa elpymään stressistä.
Auttaa myös uniongelmiin. Ei sisäiseen käyttöön.

Smart & Sassy (Metabolic Blend)
Aineenvaihduntaan myönteisesti vaikuttavien eteeristen öljyjen sekoitus. Sisältää: Greippiä, Sitruunaa, Piparminttua, Inkivääriä ja Kanelia.
Edistää aineenvaihdunnan terveyttä, auttaa hallitsemaan näläntunnetta, rauhoittaa vatsan toimintaa.

TerraShield (Outdoor Blend)
Vain pieni määrä auttaa suojaamaan hyönteisten pistoilta. Patentoitu eteeristen öljyjen sekoitus, joka on tehty valmiiksi Fraktioidun Kookosöljyn pohjaan, helppo höyrystää diffuuserilla, levitä iholle ennen metsässä liikkumista. Ei sisäiseen käyttöön.

Whisper 5ml (Blend for Women)
Ihanalta tuoksuva öljysekoitus ja uniikki tuoksuelämys. Sisältää: Patsuli, Bergamotti, Havaijin Santelipuu, Ruusu, Vanilja, Jasmiini, Kaneli, Kaakaouute, Labdanum, Vetiver ja Ylang Ylang.
Lämmittävä ja houkuttava aromaltaan. Rauhoittaa tunteita koko päivän mittaan. Ei sisäiseen käyttöön.

Zendocrine (Detoxification Blend)
Tämä öljysekoitus auttaa kehoa poistamaan vahingollisia kuona-aineita ja toksiineja.  Sisältää: Tangeriini, Rosmariini, Pelargoni, Kataja ja Silantro.
Puhdistaa elimistöä, etenkin maksaa, munuaisia, paksusuolta, keuhkoja ja ihoa.

dōTERRAn Tuotepakkaukset

dōTERRA -tuotesarjasta löytyy kokoelmia moneen tarpeeseen. Olemme koonneet tähän valmiiksi muutaman tarkoin ja huolella valitun öljypakkauksen, joilla pääsee hyvin tunnelmaan näiden ihanien öljyjen kanssa. Jokainen tuotepakkaus sisältää optimaalisen valikoiman öljyjä jokaiseen kotitalouteen.

Essential Oil Kit, Aloittelijan Trio-Pakkaus / 52,00 €

Täydellinen setti aloittelijalle.  Tämä Essential trio-pakkaus on loistava aloitus päästä sisälle siihen, miten eteeriset öljyt todellakin antavat sinulle paljon hyötyjä eri elämän osa-alueilla. Pakkaus sisältää: Laventeli (5 ml bottle), Sitruuna (5 ml bottle), Piparminttu (5 ml bottle)

Family Essential Kit, Koko perheen päivittäiseen käyttöön /  143,00 €

Tämä kokoelma sisältää 10 ravitsevaa eteeristä öljyä ja öljysekoituksia ja tarjoaa kaiken sen, mitä tarvitset koko perheen jokapäiväisen terveyden ylläpitoon yksinkertaisin ja turvallisin menetelmin. Pakkaus sisältää: Laventeli, Sitruuna, Piparminttu, Tea Tree, Oregano, Frankinsensi, Deep Blue™, dōTERRA Air™, ZenGest™, dōTERRA On Guard™. Muut pakkaukseen kuuluvat tuotteet: Piparminttuhelmet, dōTERRA On Guard™ -helmet, dōTERRA Essentials -kirjanen

AromaTouch Diffused - Sarja / 184€

Kokoelma sisältää 5 ml pulloja aromaattisia eteerisiä öljyjä, joilla aloittelijakin pääsee helposti sisään öljyjen aromaterepeuttiseen vaikutukseen. Pakkaus sisältää: Balance™, Laventeli, Paperikaarnamyrtti, dōTERRA On Guard™, AromaTouch, Deep Blue™, Villiappelsiini, Piparminttu sekä Fraktioitu kookosöljy (115 ml), Petal-diffuusori, dōTERRA Essentials -kirjanen

Daily Habits -Sarja /  241,75 €

Etkö saa tarpeeksi unta öisin? Mietitkö mihin kaikki energiasi on mennyt? Onko ruuansulatuksesi kunnossa? Sinä ja vartalosi tarvitsee kokonaisvaltaista huomiota päästä varpaisiin. Tämä paketti on koottu huomioimaan kokonaisvaltaisuus itsehoidossa. Pakkaus sisältää: 5 ml:n pullot: dōTERRA On Guard™, Balance™, Frankincense, Lemon, Lavender, Deep Blue™ Rub, ZenGest TerraZyme™, ZenGest PB Assist+™, dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ (saatavilla vegaanisena), dōTERRA Essentials -kirjanen

Lue lisää doTerra öljyistä ja niiden käytöstä

Katso, mitkä tuotteet sopivat sinulle!