Gyada Cosmetics Vahvistava Spirulina Shampoo, 250 ml

Gyada Cosmetics Vahvistava Spirulina Shampoo, 250 ml

Gyada Cosmetics

GYADA Cosmeticsin vahvistava shampoo antaa rasittuneille, stressaantuneille ja ohentuville hiuksille uutta elinvoimaa. Se on tehokas tuote, johon on tiivistetty monia vaikuttavia aineita, ja se palauttaa hiusten ja päänahan hydrolipidikerroksen tasapainon. Shampoo sopii sekä kuivan että rasvaisen päänahan hoitoon.

€16.90

Spiruliina sisältää vitamiineja, aminohappoja ja mineraaleja, jotka ovat tärkeitä hiusten rakennusaineita. Vehnä ja ginseng kiihdyttävät hiustenkasvua.

 

Koko

250 ml

 

Käyttöohjeet

Hiero märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Huuhtele pois. Lisää vaikutusta käyttämällä muita Gyada Cosmeticsin spiruliina-sarjan tuotteita.

Aqua, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauroyl sarcosinate, Glycerin, Aloe barbadensis leaf juice (*), Disodium cocoamphodiacetate, Lauryl glucoside, Panax ginseng root extract (*), Linum usitatissimum seed extract (*), Avena sativa leaf/stalk extract (*), Equisetum arvense extract (*), Spirulina maxima powder, Glycine soja protein, Hydrolyzed wheat protein, Glycine soja oil (*), Arginine HCl, Niacinamide, Valine, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Lactic acid, Tetrasodium glutamate diacetate, Parfum, Citric acid, Benzyl alcohol, Potassium sorbate, Sodium benzoate. (*) Valvotuilta luomumaanviljelijöiltä