Puulattioiden puhdistusaine, Laventeli-Omena

Puulattioiden puhdistusaine, Laventeli-Omena

Purenn

Vegaaninen lattianpesuaine on suunniteltu vastaamaan puulattian tarpeita. Laventelin ja omenan hellävaraisuus säilyttää puulattian luonnollisen kiillon. Tiivis eteeristä laventeliöljyä ja omenauutetta sisältävä koostumus on kehitetty erityisesti puulattioiden pesuun. Luonnonmukaisten kasviuutteiden ansiosta puulattiat puhdistuvat tehokkaasti ja turvallisesti ja säilyttävät niiden luonnollisen kiiltävän pinnan. Sekoita 2-3 korkillista 10 litraan vettä, luuttua lattia mopilla.

€5.50

Vegaaninen lattianpesuaine on suunniteltu vastaamaan puulattian tarpeita. Laventelin ja omenan hellävaraisuus säilyttää puulattian luonnollisen kiillon.

Tiivis eteeristä laventeliöljyä ja omenauutetta sisältävä koostumus on kehitetty erityisesti puulattioiden pesuun. Luonnonmukaisten kasviuutteiden ansiosta puulattiat puhdistuvat tehokkaasti ja turvallisesti ja säilyttävät niiden luonnollisen kiiltävän pinnan.

Sekoita 2-3 korkillista 10 litraan vettä, luuttua lattia mopilla.

Puhdistettu vesi, anioninen pinta-aktiivinen aine (kasviperäinen) 5–15 %, ioniton pinta-aktiivinen aine (kasviperäinen) ≤ 5 %, sitruunahappo, etanoli (kasviperäinen), natriumkloridi, Pyrus malus -uute*, Camellia sinensis -uute*, Rosmarinus officinalis -uute*, Helianthus annuusin siemenöljy*, kaliumsorbaatti (elintarvikelaatuinen säilöntäaine), aromi*