i+m Freistil Sensitive Creme deo 30 ml

i+m Freistil Sensitive Creme deo 30 ml

i+m

Hajusteeton, hoitava ja tehokas voidemainen deodorantti herkälle iholle hankalimpaankin hikoiluun. Voidemainen deodorantti todistaa, että hien hajun voi ehkäistä tehokkaasti myös 100% luonnollisista raaka-aineista tehdyllä deodorantilla. Se ehkäisee epämiellyttävien hajujen syntymistä, mutta ei häiritse ihon omaa hikoilun säätelymekanismia. Jos haju yllättää keskellä päivää, voide-deo neutralisoi jo syntyneen ikävän hajun. 100% vegaaninen.

€11.00

Tehokas yhdistelmä sinkkiä, ruokasoodaa ja kookosta ehkäisee ihon hien hajun muodostusta jo ennen kuin se syntyy. Kookos on lievästi antiseptinen. Reilunkaupan luomumanteliöljy ja -oliiviöljy ravitsevat ihoa. Tämä voide-deo on hajustamaton ja se ei sisällä alkoholia, alumiinisuoloja eikä alumiinia. Sinkkioksidi ehkäisee ärsytystä ja rauhoittaa kainaloiden herkkää ihoa – toimii erityisen hyvin ihokarvojen ajamisen jälkeen. 


Koko

30 ml


Käyttöohje

Levitä hellästi hankaamatta herneen kokoinen annos voidetta kainalon iholle ja nauti raikkaudesta.
Cocos nucifera oil (kookosöljy*), hydrogenated rapeseed oil (rapsiöljy*), Prunus amygdalus dulcis oil (manteliöljy*), olea europaea fruit oil* (oliiviöljy*), isoamyl laurate, zinc oxide, sodium bicarbonate, zinc, Ricinoleate, tapioca starch, helianthus annuss seed oil (auringonkukka), Tocopherol (e-vitamiini), polyglyserol-3, polyrincinoleate, glyseryl, Caprylate *luomuviljelty** luonnon eteerisistä öljyistä