Распродажа!

BTB13 Kesäpussukka

94,00 72,00

Säästät 22,00

BTB13 Kesäpussukka sisältää kolme tuotetta kesäihon hoitoon! Näillä tuotteilla saat ihosi hehkumaan.

Kuvaus

BTB13 Kesäpussukka sisältää:

BTB13 BB-voide SPF 15 30 ml

BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja suojaa polttavilta UVB-säteiltä sekä ihoa vanhentavilta UVA-säteiltä. Voide levittyy iholle helposti ja sävy sulautuu omaan ihonsävyyn, sopien niin vaalealle kuin päivettyneellekin iholle.

BTB13 Itseruskettava Hoitoneste 100 ml

Iho saa luonnollisen ja tasaisen päivetyksen hetkessä BTB13 Itseruskettavalla Hoitonesteellä. Hoitonesteen hoitava koostumus hellii samalla niin kasvojen kuin vartalon ihoa.

Käyttö: Levitä vanulapulla puhtaille kasvoille tai vartalon iholle. Laita kerralla noin euron kolikon verran hoitonestettä vanulapulle ja pyyhi iholle. Pese kädet levityksen jälkeen. Rusketus muodostuu vaiheittain noin 3-5 tunnin aikana. Käytä päivittäin, kunnes haluttu sävy on saavutettu. Tämän jälkeen, käytä tuotetta 3 päivän välein sävyn ylläpitämiseksi. Ei sisällä aurinkosuojaa eikä korvaa aurinkosuojatuotetta.

BTB13 Multikosteuttaja 100 ml

BTB13 Ultimate Moisturizer on lämpimän päivän luksusta ja hellepäivän pelastus, joka pitää raikkaana koko päivän. Multikosteuttaja on suihkemuotoinen, ihon tehokkaasti kosteuttava hoitotuote, joka sisältää monipuolisen yhdistelmän ihoa tehokkaasti kosteuttavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa. Sopii meikin päälle meikin viimeistelyyn tai raikastamiseen.

BTB13 kesäpussukka on pakattu tummansiniseen, Suomessa valmistettuun BTB13-pussukkaan.

Lisätiedot

Brändit

BTB13

Katso, mitkä tuotteet sopivat sinulle!