Распродажа!

BTB13 Pro-Age Ikääntyvän ihon hoitopaketti

189,50 151,60

Säästät 37,90

BTB13 Pro-Age Ikääntyvän ihon hoitopaketti sisältää neljä hoitotuotetta. BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. Erittäin hyvä kotihoitosetti myös mikroneulaksien jälkeen.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

BTB13 Pro-Age tuotepaketti sisältää neljä ikääntyvän ihon hoitotuotetta:

Pro-Age Puhdistusemulsio 250 ml

Puhdistusemulsio puhdistaa kasvojen ihon ja meikin hellävaraisesti, kuivattamatta ihoa.

Käyttö: Levitä puhdistusemulsiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin. Huuhtele ja viimeistele puhdistus BTB13 Pro-Age Hoitovedellä.

Pro-Age Hoitovesi 250 ml

Hoitovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen ja tasoittaa ihon pH:n. Erinomainen pintakuivan ihon kosteutukseen. Hoitovettä voi levittää useita kerroksia tehokosteuttamaan pintakuivaa ihoa.

Käyttö: Levitä hoitovesi kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin.

Pro-Age Seerumi 30 ml

Seerumi on Pro-Age-hoitolinjan tärkein tuote. Sen säännöllisellä käytöllä saadaan aikaan hämmästyttäviä tuloksia. BTB13-yhdiste aktivoi ja energisoi ihosoluja ja sen sisältämää oroottihappoa tarvitaan ihon uusiutumisessa. Uusi Pro-Age seerumi tuoksuu raikkaasti ja hennosti inkivääärille.

Käyttö: Levitä seerumia 2-5 tippaa kasvoille ennen voidetta.

BTB13 Tehokosteusvoide 30 ml 

Tehokosteusvoide on hyaluronihapolla vahvistettu ihon syväkosteuttaja, joka sisältää suojaavia prebiootteja sekä ihoa vahvistavia peptidejä. Kevyt voide imeytyy hyvin ja tuo kosteutusta koko päiväksi.

Käyttö: Levitä voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin BTB13 seerumin jälkeen.

BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB™ Pro-Age -tuotteet heleyttävät, korjaavat, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.
Erittäin hyvä kotihoitosetti, myös mikroneulaksien jälkeen.

Lisätiedot

Brändit

BTB13 – Pro-Age

Hajusteeton

Ei

Katso, mitkä tuotteet sopivat sinulle!