fbpx

BTB13 Scalp Relief Serum 100ml

39,90

BTB13 Scalp Relief Serum hiuspohjaa rauhoittava ja vahvistava seerumi, joka normalisoi hiuspohjaa ja sen toimintaa sekä lievittää tehokkaasti kutinaa, hilseilyä ja ärsytysreaktioita.

Description

Hiuspohjaa rauhoittava ja vahvista hoitoseerumi sisältää antioksidanttista BTB13-yhdistettä, joka vahvistaa ja normalisoi hiuspohjaa ja sen toimintaa sekä lievittää tehokkaasti kutinaa, hilseilyä ja ärsytysreaktioita. Luonnolliset kosteustekijät yhdessä B5-vitamiinin sekä lakritsihapon suolan (DPG) kanssa kosteuttavat, rauhoittavat ja vähentävät tehokkaasti ihon punoitusta. Sinkki rauhoittaa ja lievittää tulehdusta. Prebiootit edistävät ihon mikrobiomin hyvinvointia ja hiuspohjan luonnollista vastustuskykyä. Hiusten voimakkaat kemialliset käsittelyt ja runsas muotoilutuotteiden käyttö kuormittavat hiuspohjaa ja häiritsevät sen luonnollista tasapainoa. Seerumi auttaa rauhoittamaan, kosteuttamaan ja tasapainottamaan rasittunutta hiuspohjaa ja edistää sen tervettä toimintaa.

Käyttö: Levitä seerumia levitysnokalla puhtaaseen, pyyhekuivattuun hiuspohjaan ja hiero huolellisesti kauttaaltaan, kunnes seerumi on imeytynyt. Käytä kerran päivässä tai aina hiusten pesun yhteydessä. Jatkuvaan käyttöön tai kuuriluontoisesti. Ei tahmaa hiuksia tai tee rasvaisen tuntuiseksi. Hiukset voidaan kuivata ja muotoilla normaalisti. Seerumia voidaan käyttää myös kuivaan hiuspohjaan tarvittaessa lievittämään kutinaa ja kirvelyä. Ravista pullo ennen käyttöä.

Kenelle?
BTB13 Scalp Relief Serum sopii kaikille, jotka kärsivät aran hiuspohjan kuivuudesta, kutinasta ja hilseilystä tai atooppisen hiuspohjan ongelmista. Seerumi hoitaa ja rauhoittaa punoittavaa hiuspohjaa sekä lievittää ärsytysreaktioita.

Aineosat

Aqua, Panthenol, Glycerin, Capryloyl Glycine, Zinc Gluconate, BTB13TM (Orotic Acid, Carnitine), Dipotassium Glycyrrhizate, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Allantoin, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BTB13 Scalp Relief Serum 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Katso, mitkä tuotteet sopivat sinulle!