fbpx

Ekopharma Herukka Marjabalmi 30 ml

28,00

Herukka Marjabalmi on pakattu 100% biohajoavaan, suomalaiseen Sulapac-pakkaukseen. Se on monikäyttöinen, ihoa ravitseva ja rauhoittava. Vedetön marjabalmi sopii kuivalle ja herkälle iholle niin paikallisesti kuin kasvoillekin ja  huulivoiteeksi. Rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää ihoa.

Vegaaninen. Hajusteeton.

Kuvaus

Ekopharma Herukka Marjabalmi on pakattu 100% biohajoavaan, suomalaiseen Sulapac-pakkaukseen. Se on monikäyttöinen, ihoa ravitseva ja rauhoittava, vedetön marjabalmi. Sopii kuivalle iholle niin paikallisesti kuin vaikkapa kasvoillekin, huulivoiteeksi, ulkoiluun. Hyvin pieni määrä riittää isollekin alueelle. Tuote on tehty karitevoipohjaan, eli se ns. sulaa kun sitä pyörittelee sormissa hetken.

Käyttö: Levitä kaikille vartalosi kuiville alueille; kasvoille, käsille, huulille tai jalkoihin.

Nämä marjabalmit on pakattu ensimmäisinä kosmetiikkatuotteina kotimaiseen Sulapac-purkkiin, joka on tehty kestävän kehityksen menetelmällä puuhakkeesta ja biohajoavasta sidosaineesta. Purkin voi heittää käytön jälkeen kompostiin tai biojäteroskikseen. Sulapac ja Ekopharma ponnistavat Suomesta kohti ekologisempaa tulevaisuutta. <3

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura -ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Katso myös nämä sarjan tuotteet:

Ekopharma Herukka Kasvovesi

Ekopharma Vadelma Marjabalmi

Lisätiedot

Brändit

Ekopharma, Ekopharma – Herukka

Hajusteeton

Kyllä

Ainesosat

Butyrospermum Parkii Butter (karitevoi), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobaöljy), Ribes Nigrum Seed Oil (mustaherukan siemenöljy), Salvia Hispanica Seed Oil (chian siemenöljy), Vitis Vinifera Seed Oil (viinirypäleen siemenöljy), Candelilla Cera (candelillavaha), Tocopherol (e-vitamiini), Olus Oil (kasviöljy)

Katso, mitkä tuotteet sopivat sinulle!